13 Kasım 2012 Salı

Hoşgeldin Rüzgar ve Poyraz Teyzeniz Sizi Çok Seviyor:)

İnternette araştırmayı hepimiz çok severiz:) farkılı alternatifler konseptler buluruz ama en zoru ikiz çocuklar için bulmak sanırım:) Bu yüzden Hacer Hanım bize farkı bir hediye için başvurdu..bizde yeğenleri için değişik bir hediye hazıladık.




Rüzgar ve Poyraz'ın annesi klasik konsept yerine lacivert ve siyah bir hastane odası hazırladığı için Hacer hanım da bu konsepte uygun bir tasarım istedi.



Bizler de her zamanki gibi ona farklı ve kişiye özel bir tasarım yaptık. Rüzgar ve Poyraz logosu ile süslenmiş paket ikiz olmasını atıfta bulunarak Disney koleksiyonu arabalar kutunun üzerine yerleştirdik. Umarız ilerde ikizlerimiz arabalıyla da oynayacak.

                                    


Ekibimizin kendine has formülü ile beğeni toplayan kavanoz cupcakeler şık tasarlanan kutunun içerisine yerleştirildi. Cupcakeler siyah fiyonkla şıklaştırıldı.



Tatlı cupcaklerimizin hastane odasını renklendirmesini dileriz. Minik bebekler Rüzgar ve Poyraz için de uzun ve güzel bir ömür dileriz.  Sizde sevdiklerinize farklı bir hediye vermek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. morievents@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder