17 Aralık 2012 Pazartesi

Hoşgeldin Ege

Ege Hastane Süslemesi

Ege'nin annesine hazırladığımız tatlı süpriz , babyshower 'da ki arkadaşlarının ve sevdiklerinin desteği onun doğuma uzanan süreçte hayecanın alıp götürdüğüne inanıyoruz.Ege'nın baby shower'ı ile ilgili de detaylı bilgi blogumuzda:)


Ege Bebek erken geleceği haberin önce bizi çok heycanlandırsada biz teyzelerini düşünen Ege  yinede hazırlanmamız için bize zaman tanidi ve bizlere 17 Kasım sabahı merhaba dedi. Hem Ege hem de annesine Mori ekibi olarak uzun sağlıklı bir ömür dileriz..

Gelelim hastane süslemesine , Ege'nın shower temasına hastaneye de taşıyan ekibimiz için bulut, balon ve leylek yine kilit noktalardandı. Düz resim kullanmak yerine sonsuzluk ve derinlik kazandırmak adına leylek bulut ve balonu pencere önünde konumlandırdık.


Lohusa şerbeti Osmanlı'dan günümüze gelmiş bizce çok manidar bir adettir gelen misafirlere dağıtlacak şerbetler için de yine kendimizce bir dokunuş yaptık. Ev yapımı şerbetler hazırlanan mink bardaklarda servis edilirken sunum olarak büyük musluklu kavanoz kullanıldı.

                                     
(şerbet bardakları)


Hediye konsepti ve kartların tasarımını belirleyen ve ilham aldığımız şey ise Ege'miz için hazırlanan kapı süsü idi.Şantuk kumaştan hazırlanan ve naif durması adına saten kurdelelerle bağlanan kapı süsü ile misafirleri karşıladık.


Kapı süsü ile bire bir aynı tasarım olan teşekkür kartları ve bebek şeker kavanozları hazırlandı.


Kapı süs ile paralel  hediye tasarımları




 Egenin annesi abartıdan uzak daha sade bir anne odası istediği için bu odada sadece yatak başı komidini ve bebek yatağı  süslenirken cam önüne Ege yazılı saksı yerleştirildi.






Suit odanın misafır konaklama alanına ise tatlı ve tuzlu ikramlar yerleştirildi


. 
Yine misafrilere tatlı bir ikram olarak ayıcık cupcake ve kurabiyeler ikram edildi.



 Kurabiye kartları da kapı süsü tasarımına parlel hazırldandı



Ve son söz olarak Ege'nin annesine de SÜTÜNLE KAL diyoruz:) Sanırız şu an bu en doğru niyet olur..

Sizde, size özel tema oluşturularak özel günlerinizde şık ve farklı tasarımlar yaptırmak isterseniz morievents@gmail.com 'dan bizlere ulaşabilir instagram ve facebooktan tekip edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder